Zápis z únorové členské schůze

 

Zápis č. 60 ze schůze OP SK Slavia Praha v Brandýse nad Orlicí o .s.

konané dne 10.2. 2012 v 19 hodin v salonku restaurace Jiřička

 

 Přítomni: dr. Baborák, Bartoň, Beneš st., Cejpek, Frydrych, Fučík, Hubený, Hurych, Janecký, Jiroušek, Knapovský, Kopecký, Kudrna, Ludvík, Martinec,
ing. Neset, Sláma, Švec, Tomášek, Vondrka

Omluveni: Baláš, Beneš ml., Diblík, dr. Dobiáš, Dostál Míla, Držmíšek J.,dr. Janáček, ing. Kyselka, Novák, ing. Vítek, Zeman

Schůzi zahájil a řídil předseda př. Vondrka.

Připomněl, že za týden začíná fotbalová liga. Umístění Slavie tipoval spíše ve druhé polovině tabulky, vzhledem k tomu, že současní majitelé klubu neskýtají dostatečné záruky, je obtížné odhadovat vývoj výkonnosti týmu

Dále blahopřál J. Novákovi (omluven) k jeho 66 narozeninám.

Společně s A. Slámou přečetli zápisy z 58. a 59. schůze, tj. z prosince 2011 a ledna 2012.

Připomněl, že mariášový turnaj se bude konat 17.3.2012. Organizační tým v loňském složení bude postrádat J. Beneše st., který se omluvil z rodinných důvodů. Předseda požádal členy o pomoc při zajišťování cen. Jídlo – osvědčený guláš – je objednáno. Hovořilo se i o propagaci. Loňský počet 40 zúčastněných byl hodnocen jako optimální. Ing. Neset informoval, že ing. Vítek nemohl zajistit nový počítačový program, bude se tedy používat dosavadní Excel, i přes jisté nedostatky.

Fotbalové míče pro elévy FO Spartak byly zakoupeny a předány vedoucímu mužstva s tím, že ten chlapcům připomene, kdo je dárcem a proč.

Dále předseda vysvětlil důvod nepřítomnosti M. Dobiáše – jmenovaný naši odbočku týž den reprezentuje na Slávistickém večeru v Praze.

Konstatoval, že placení členských příspěvků pokračuje bez problémů.

Pak vyzval dr. Baboráka, aby informoval členy o vývoji situace se zajištěním nových triček. Dozvěděli jsme se, že trička v požadovaných parametrech by stála
325 Kč za kus a určitý rozdíl by byl i v barvě. Dr. Baborák slíbil, že do příští schůze přinese tričko ukázat.

Předseda se na závěr zmínil o naší předpokládané účasti na Slávistické kuželce v Kolíně dne 31.3.2012. Zatím se přihlásili 4 zájemci, ale organizátoři vyžadují počet členů v týmu dělitelný 3. Vzhledem k tomu, že nikdo další neprojevil zájem, pravděpodobně do Kolína pojedou jen 3 přihlášení.

Přítel Tomášek přečetl revizní zprávu. Revizi účtů provedl společně s přítelem Hurychem dne 25.1.2012. Nebyly shledány žádné závady.

Diskuse:

Přítel Tomášek se omluvil za pozdní příchod z důvodu účasti v kvalifikaci mistrovství ČR veteránů v bowlingu. Dne 12.2.2012 se zúčastní finále. Blahopřejeme!

Přítel Kopecký připomněl, že brandýský fotbal slaví letos 90 let, a navrhl spojit oslavy s Memoriálem Staška Bartoše. Přítel Beneš st. se o návrhu zmíní ve výboru FO.

Oficiální část schůze tak byla ukončena.

Zapsal: A Sláma

V kategorii Zápisy ze schůzí

Příspěvek zaslal/a Josef Vondrka on 20.2.2012

Štítky:

Diskuze u toho článku je uzavřena.

Další příspěvky